Ferroli Servis Tuzla

Tuzla bölgesinde yaşayanlar için kaliteli ve güvenilir kombi ve ısıtma sistemleri servisi arayışında iseniz, Ferroli Servis Tuzla tam size göre bir seçenek olabilir. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren Ferroli, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir. Ferroli Servis Tuzla, kombi bakımı, onarımı ve montajı konularında uzmanlaşmış profesyonel bir ekibe sahiptir.

Ferroli Servis Tuzla

Ferroli marka kombilerinizin yıllık bakımlarını yaptırarak olası arızaların önüne geçebilir ve cihazınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Ferroli Servis Tuzla, sertifikalı teknisyenleriyle her türlü kombi arızasında yanınızdadır. Arıza tespiti, yedek parça değişimi ve periyodik bakım hizmetleri, en modern teknikler ve orijinal yedek parçalar kullanılarak yapılmaktadır.

Kış aylarının soğuk günlerinde yaşanabilecek herhangi bir kombi sorunu için Ferroli Servis Tuzla’nın acil servis hattını arayabilirsiniz. 7/24 ulaşılabilir bir hizmet sunan ekip, sorununuzu en kısa sürede çözmek için hazırdır. Müşteri memnuniyetini öncelik edinen Ferroli Servis Tuzla, uygun fiyatlar ve garantili servis hizmetleriyle bölgede öne çıkmaktadır.

Ferroli Servis Tuzla İletişim:

FİRMA :Tuzla Ferroli Servisi
BULUNDUĞU ADRES :Dersaadet Cd. No:65 Aydınlı 34953 Tuzla/İstanbul
TELEFON NUMARASI :0850 259 77 82
HİZMET GÜN ve SAATLERİ :HAFTA İÇİ : 08:00 – 19:00
CUMARTESİ : 08:00 – 19:00

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA SERVİSİ ARA
Dysonservis.co Buderus-servis.org Vaillant-servis.org Baymak-servis.org Kombicozum.com Arizacozum.com 444 55 45 Bosch-servis.org